Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Becsüld meg a barátnőd!

2010.05.24

Becsüld meg a legjobb barátnődet

 

Kép

 

 

________________________________________

Becsüld meg őt:

Neked van legjobb barátnőd? Ha van bizonyára nagyon szereted őt. Megosztod vele a titkaidat, vele tudsz nevetni,mellette felszabadult vagy, mindig melletted van, ah szükdéged van rá, tanácsokat kérsz tőle. A legjobb barátnődet megkell becsülni :D igaz? segítek!

__________________________________________________________

Mindig legyél ott neki!

Fontos, hogy barátnőd mindig tudja, hogy rád számíthat! Legyen az családi gond, szerelmi bánat, vagy csak kiakarja kérni egy ruháról a véleményed. Legyél te az aki elsőnek eszébe jut. Ez  legyen fordítva is igaz.

___________________________________________________________________________

Legyél önmagad!

Egy legjobb barátnő azért kapja ezt a kitüntetést, mert elfogad téged úgy ahogy vagy. Szóval mindig léyg önmagad! Egy igaz abrát enm várhatja el tőled, hogy úgy nézz ki, mint ő, vagy úgy viselkedj, mint ő. A léyneg, hogy úgy szeressen, ahogyan vagy. Persze ez a dolog is oda-vissza működik! Ne határozd meg, hogy milyen legyen.

____________________________________________________________________________

Soha ne flörtölj a barátnőd pasijával!

Soha ne flörtölj a barátnőd fiújával! Főleg ne az orrra előtt, de a háta mögött sem. Barátkozz vele, de semmiképpen se nyúld le, mert örökre véget vethed a barátságotoknak.Biztos enked is rosszul esne. Keress magadnak egy másik jó pasit, biztos van még.

___________________________________________________________

Ne kösd az orrára a hibáit!

Ne kezd el mondogatni neki, hogy rosszak a ruhái, vagy, hogy mi a hiba benne elvégre senkisem tökéletes. Gondolj bele neked ez, hoygan esne. Fogadd el úg, ahogy van, hisz ez az igaz barátság titka. Ne próbálj rajta változtatni.

__________________________________________________________

A titkok

Ha elmondassz neki egy titkot, akkor ne mond azt, hogy de ezt senkinek se  mondd el, mert, ah elmondod soha többé nem árulok el semmit neked! Ebből az jön le, hogy nem bízol benne. Ha télleg bízol benne akkor modn el őgy, hoyg ezt a mondatot kihagyod, persze azért finoman utalhatsz ré nehogy véeltlenül télelg emgessen  pl. De enmsezretném, hogyha kitudódna, maradjon ez köztünk.